Badkleding

Zowel in zomer als wintermaanden hebben wij een mooie keuze in badkleding; badpakken ( zowel modisch als wedstrijd), bikini’s en zwemshorts en zwembroeken. Zowel kindermaten, als dames ( t/m maat 50) en heren (t/m XXL) badkleding hebben wij alle seizoenen beschikbaar.

In het voorjaar en zomer hebben we een nog uitgebreidere collectie zwemkleding voor in het zwembad en op het stand. Op dit moment hebben we collectie hangen van de merken Protest, Brunotti, Speedo, Tweka, WOW, Nike swim, Cars, Cyell en Lentiggini.

Belangrijk voor de dames om te weten is dat in onze nieuwe collectie bijna alle bikini’s mix en match zijn wat betekend dat je zelf kan kiezen welk model en maat broekje je bij de top wil hebben. Er is altijd een vrouwelijke collega aanwezig om zo nodig mee te denken bij de keuze van badkleding.

Kom eens in de winkel kijken naar onze collectie!

Hier schrijven we hoe je badkleding het beste kan wasssen en zo lang mooi kan houden zonder dat het de elasticiteit verliest.

In de herfst en wintermaanden ligt de nadruk vooral op de functionele zwemslips en badpakken .
In de lente en  zomer is het aanbod bikini’s en zwemshorts veel uitgebreider en is de collectie  aangevuld met bijpassende shirts, shorts en strandjurkjes.

Heb je een vraag? Mail of bel ons (040-2533437)