Hardloopschoenen

Hardloopschoenen bieden wij aan van de merken Brooks, Nike en natuurlijk runningmerk nummer 1:  Asics. Onze collectie is variërend in prijs van € 79,95 tot topmodellen van €18o. Ben je een veeleisende marathonloper of beginner, wij zoeken de schoen die bij u past!

Wilt u lopen op de sintelbaan, in het dorp of juist in de natuur? Daarvoor zijn specifieke schoenen aanwezig. Nieuw in het assortiment zijn trailrunning schoenen, bedoeld voor de avontuurlijke loper die de gebaande paden verlaat. Trailrunning schoenen hebben meer grip, meer stabiliteit en zijn vaak beter waterdicht.

Rob heeft onlangs zijn diploma behaald en mag zichzelf nu voetkundig sportadviseur noemen. De opleiding voetkundig sportadviseur is een vervolg op de cursus sportschoenadviseur die al onze medewerkers hebben gevolgd!  

Dus heb je klachten of heb je “moeilijke” voeten en wil je blessures voorkomen vraag gerust gratis en vrijblijvend advies aan Rob.

Meten = weten en daarom voeren wij desgevraagd een Fits You loopanalyse uit.

Middels een video-opname op onze loopband en digitale analyse zoeken we hiermee de schoen voor uw specifieke voetafwikkeling. Kijk hieronder naar het filmpje hoe we dit doen!