hometrainers

Ben je op zoek naar een stepper, hometrainer, hardloopband, crosstrainer of roeiapparaat?

Al deze hometrainers, fitness apparaten staan in onze winkel en eventueel direct uit voorraad mee te nemen.
Kettler is voor ons een degelijk en betrouwbaar  merk waar waar we al jaren hometrainers van verkopen en goede ervaringen mee hebben, het is van Duits fabricaat en heeft een heel stabiel en degelijk frame.

Bij ons kun je fitnessapparaten kopen of huren, kijk hier voor meer informatie hierover.
Wij bezorgen de grotere apparatuur desgewenst bij je thuis, en installeren deze dan ook ter plaatse.

Loopband
Veilig hardlopen, joggen bergop, een marathon lopen of gewoon een uurtje wandelen, het kan allemaal op de loopband van Kettler. De orthopedische matten geven demping om je spieren en gewrichten minimaal te belasten. De loopband is ook ruimtebesparend doordat deze eenvoudig in te klappen is. Voor hardlopen of wandelen hoef je de deur nu niet meer uit!

Hometrainer
De hometrainers bieden je een gemakkelijke manier om thuis te trainen, calorieën verbranden en conditie te verbeteren. De hometrainers zijn simpel in gebruik, stabiel en geven weinig geluid tijdens het gebruik.

Crosstrainer
Dit zijn wat grotere apparaten waarbij armen en benen een meest complete workout op cardiogebied  krijgen maar met als positieve eigenschap dat deze van alle apparaten de minste belasting geeft op gewrichten.  De Unix P heeft een nieuwe naam gekregen namelijk de Unix 4.