Ski’s

Ben je op zoek naar nieuwe ski’s? Een easy carve ski of toch race carve ski’s?

Hoe kies je de ideale ski die bij jouw eisen en wensen past want er worden tegenwoordig geen slechte ski’s meer gemaakt maar wel slechte keuzes!
Bepalend voor jouw ideale ski zijn: skistijl (techniek en snelheid), lichaamsgewicht, lengte, het aantal weken ski ervaring, fysieke conditie en favoriete piste omstandigheden.
Om met deze gegevens de juiste ski te kiezen komt onze ervaring (sinds 1978) en deskundigheid van pas. Natuurlijk wordt je in onze winkel geholpen door enthousiaste en fanatieke skiërs.

In maart 2019 zijn wij (Rob, Yves, Frederique en Esther) samen met onze Nederlandse en Duitse SPORT 2000 collega’s het huidige ski-aanbod gaan testen. Wij hebben zelf ervaren welke ski’s de toppers van de verschillende merken zijn en daarmee hebben wij onze collectie (die nu in de winkel staat) geselecteerd. Hierbij hebben we onze collectie ingedeeld in verschillende prijsklassen en skistijlen.

Hier staan een aantal testresultaten van deze skitest 2019-2020. 
Kom naar de winkel en we zoeken samen naar de best passende ski voor jouw skistijl! We vertellen je natuurlijk graag meer over onze test-ervaringen want niet alles staat op film ;-).

Ook huren van ski-materiaal is mogelijk.

Hierdoor heb je geen verloren wachttijd op vakantie en kun je in alle rust het juiste materiaal kiezen. We hebben verschillende topmodellen ski’s te huur en de mogelijkheid om deze ski’s na de huurperiode tegen een aantrekkelijke prijs te kopen. Ook hierbij kun je rekenen op ons deskundig advies, we helpen je graag als klant en niet als passant.

Verder hebben we een kinder-garantieplan waarbij ski’s of schoenen die aan vervanging toe zijn, ingeruild kunnen worden tegen speciale condities. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Nieuw is ons ski-garantieplan voor volwassenen!
Ski je graag met het nieuwste materiaal dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een inruilwaarde aan op bij ons gekochte ski’s en skischoenen:
ruilen binnen 1 jaar, 70% van de aankoopprijs,
ruilen binnen 2 jaar, 50% van de aankoopprijs,
na 2 jaar bieden we een aanbod op maat.

We voeren bij Sporthuis Olympia zelf al het onderhoud uit van je ski’s en snowboards in onze werkplaats. Graag adviseren we je over het onderhoud en zorgen voor een uitstekende kwaliteit zodat je met volle teugen kunt genieten van de wintersportvakantie.

We hebben ook een aantal handige accessoires voor je ski’s. Zoals een skislot om te voorkomen dat je dure ski’s op de piste gestolen worden en een skicarrier die het gemakkelijk maakt om je ski’s te dragen.

Heb je een vraag? Mail of bel ons (040-2533437)