Squash

Sporthuis Olympia heeft een mooie collectie squashrackets. De merken Prince, Dunlop en Wilson hebben een mooi collectie. Afhankelijk van de speelstijl hebben we rackets in verschillende gewichten, materialen en bespanningen in huis, en natuurlijk ook squash baletjes van verschillende diameter en snelheid.

De meeste squashbanen zijn niet toegankelijk met “zwarte” zolen. Deze geven strepen op de vloer, maar zijn meestal ook ongeschikt voor de wendbare sport. Een lage zool met veel zijdelingse steun is ideaal voor squash. Ook de demping moet in orde zijn.
Ben je op zoek naar een goede sportbeha voor tijdens het squashen? Onze verkoopsters helpen je graag om een goede keuze te maken. Kijk hier voor meer informatie over sportbeha’s.

Rob heeft onlangs zijn diploma behaald en mag zichzelf nu voetkundig sportadviseur noemen. De opleiding voetkundig sportadviseur is een vervolg op de cursus sportschoenadviseur die al onze medewerkers hebben gevolgd!  

Dus heb je klachten of heb je “moeilijke” voeten en wil je blessures voorkomen vraag gerust gratis en vrijblijvend advies aan Rob.