Tenniskleding

Prettige tenniskleding wordt vooral door de pasvorm bepaald. Wij bieden verschillende merken met specifieke tenniskleding in alle maten, ook grote maten (dames tot maat 50)!
Zoals de kleding van de toppers op de Grand Slam toernooien van Adidas en Nike. Maar ook van Sjeng hebben wij een ruim assortiment.
Verder zien we ook dat merken als Only play, Joy, Reece,  Rukka, Bjorn Borg, Luhta  en Under Armour kleding hebben waarin mensen kiezen om in te gaan tennissen. Hieronder een impressie van onze tennisafdeling. Nog niet alle merken hebben de collectie van het voorjaar 2020 geleverd. Ben je op zoek naar nieuwe tenniskleding voor je zelf en of je team. Neem contact met ons op en we laten het je weten als jouw merk binnen is.

Kom zoeken naar uw favoriete merk! Wij adviseren u graag bij materiaalkeuze (Dri-Fit, Climacool of katoen ) en de juiste maat.

Ben je op zoek naar kleding voor je tennisteam? Je bent van harte welkom om te komen kijken naar onze tenniscollectie hiervoor. Voor teams hanteren we speciale kortingen.

Ben je op zoek naar een goede sportbeha voor tijdens het tennissen? Onze verkoopsters helpen je graag om een goede keuze te maken. Kijk hier voor meer informatie over sportbeha’s.