Voetbalschoenen

Elk voetbal merk brengt een paar keer per jaar een nieuwe collectie voetbalschoenen uit met nieuwe technische ontwikkelingen, kleuren en layout!
Wij bieden voetbalschoenen aan van de merken Adidas en Nike, begin augustus verwachten wij dat alle voetbalschoenen van het nieuwe seizoen najaar 2019 weer binnen zijn.

Rob heeft onlangs zijn diploma behaald en mag zichzelf nu voetkundig sportadviseur noemen. De opleiding voetkundig sportadviseur is een vervolg op de cursus sportschoenadviseur die al onze medewerkers hebben gevolgd!  

Dus heb je klachten of heb je “moeilijke” voeten en wil je blessures voorkomen vraag gerust gratis en vrijblijvend advies aan Rob.

Niet alleen de goede zool van een voetbalschoen is belangrijk bij het kiezen van je voetbalschoen maar ook de juiste pasvorm, een goed aangesloten, niet te breed en niet te smalle voetbalschoen geeft veel meer balgevoel en minder kans op blessures.

Heb je vragen over voetbalschoenen stel ze gerust in onze winkel of kijk alvast op deze pagina naar verschillende antwoorden op veelgestelde voetbalschoen vragen

Kom naar onze winkel we geven je een persoonlijk advies en we laten je graag voelen welk model voor jou het meest geschikt is.

Heb je een vraag? Mail of bel ons (040-2533437)