Volleybal

Voor het vele springen en explosief draaien en remmen is een goede volleybalschoen belangrijk bij het voorkomen van blessures. De buitenzool bepaalt de grip en voorkomt het blokkeren van de zool. Demping is essentieel bij een volleybal schoen omdat bij springen en landen zo’n 5 x het lichaamsgewicht moet worden opgevangen. Lees hier tips voor het kopen van je volleybalschoenen.

Bij Volleybal gebruikt men vaak kniebeschermers en tegenwoordig ook armsleeves. Verder hebben we een volleybal broekje voor dames van Erima en Only play. Verder hebben we altijd in de collecties korte broekjes en trainingsshirts voor dames en heren van alle leeftijden.

Ben je op zoek naar een goede sportbeha voor tijdens het volleyballen? Onze verkoopsters helpen je graag om een goede keuze te maken. Kijk hier voor meer informatie over sportbeha’s.


Rob heeft onlangs zijn diploma behaald en mag zichzelf nu voetkundig sportadviseur noemen. De opleiding voetkundig sportadviseur is een vervolg op de cursus sportschoenadviseur die al onze medewerkers hebben gevolgd!  

Dus heb je klachten of heb je “moeilijke” voeten en wil je blessures voorkomen vraag gerust gratis en vrijblijvend advies aan Rob.

Heb je een vraag? Mail of bel ons (040-2533437)