Welk racket past bij mij?

Deze vraag word vaak gesteld, en ons antwoord is dan : “het racket dat past bij jouw speelsterkte en speelstijl”.
Sommige rackets passen beter bij een man dan een vrouw. Krachtige of betere spelers kiezen veelal voor een zwaarder racket en recreatieve of minder krachtige spelers voor een lichter racket.
Je kan hele schema’s en analyses doorlopen maar heel belangrijk is hoe een racket aanvoelt bij een slaande of anticiperende beweging. Als deze niet prettig aanvoelt is de kans groot dat deze gewoon niet bij je past.

Om uit te sluiten dat je een racket koopt die niet voldoet aan je wensen is er bij ons  altijd de mogelijkheid om deze zelf op de tennisbaan uit te proberen. Test bij ons GRATIS  nieuwe rackets om te kijken welke het beste bij jouw past!

Zelf testen wij ook graag onze rackets, dit jaar samen met andere collega’s van Sport 2000, lees hier meer informatie om zelf te testen en kijk naar de testresultaten van onze tennisracket test!

We geven je graag meer informatie over de juiste keuze maken van een tennisracket, neem contact met ons op via het contactformulier onder aan deze pagina, bel ons of kom naar de winkel en vraag naar testrackets!

Heb je een vraag? Mail of bel ons (040-2533437)