Wintersportkleding

Tijdens de winter(sport) is het belangrijk om kleding aan te hebben die voldoende bewegingsvrijheid geeft, goed ventileert, waterafstotend is en warmte isoleert. We hebben een ruime keuze uit wintersportkleding voor dames, heren en kinderen met deze eigenschappen.

Skikleding, sjaals, mutsen, onderkleding, handschoenen en snowboots hebben we in verschillende merken en prijsklassen. Verder hebben we voor dames en heren ook winterjassen en skibroeken in grote maten. Bij de dames tm maat 48 en de heren tm maat 56.

Bij het inkopen wan de wintersportkleding letten we op de functionele eigenschappen prijs en kwaliteit van de producten.
Dit jaar hebben we in jassen en ski broeken de merken Tenson, Brunotti, Protest, Falcon, Luhta en Icepeak.
In onderkleding die je lekker warm houd (maar niet nat van de transpiratie!) kun je bij ons kiezen uit de merken Odlo, Craft, Jako.

We hebben een ruime keus in handschoenen en wanten van de merken Reusch en Barts van groot tot klein en niet te vergeten skikousen van Barts, Falcon en Falke!

Om goed advies te kunnen geven proberen wij zelf regelmatig producten uit die we inkopen vaak tijdens onze jaarlijkse skitest met SPORT2000. Hieronder een aantal tips en een test voor de wintersportkleding die je warm houden!

Heb je een vraag? Mail of bel ons (040-2533437)